Kuinka juhlia, jos Suomi liittyy Natoon?

Mitä sana “Nato” merkitsee sinulle? Entä mitä mieltä olet Suomen Nato-hakemusten ratifioinnista? Kuinka monta maata Natoon kuuluu ja kuka käyttää Suomalaisessa politiikassa ja esimerkiksi Natoon hakemisessa suurinta valtaa?

Natoon juhliminen on monille suomalaisille lisääntyneen turvallisuuden, eli samalla myös juhlimiseen paikka, joten heitetään siis naamiaisasut pois ja odotetaan juhlavaa päätöstä Pohjois-Atlantin puolustusliittoon pääsemisestä.

Mitä sana “Nato” tarkoittaa?

Esivalmistelut Natoon pääsemiseksi on tehty vuoden 2022 toukokuussa yhdessä Ruotsin kanssa ja nyt vain odotetaan tulosta! Natoon pääsemistä voidaan aikanaan juhlia vaikka naamiaisten merkeissä, sillä naamiaisasuja kaikenlaisiin juhliin löytyy helposti netistä, jolloin säästät aikaa, vaivaa ja rahaa yhdellä kertaa! Eipä siis muuta kuin valitsemaan ne itselle kaikkein mieluisimmat naamiaisasut netistä jo tänään!

Tiesitkö, että monet Euroopan maat ovat kuuluneet Natoon jo useamman vuosikymmenen ajan. Suomen liittyessä Natoon on myös tulossa

hienoja, turvallisuutta ja yhteistoimintaa tarkoittavia asioita, joita voi juhlia yhdessä vaikkapa naamiaisten merkeissä.

Naamiaisasut sopivat kaiken ikäisille, joten mihin asuun sinä mieluiten pukeutuisit? Olisitko maailmanlaajuisesti tunnettu Yhdysvaltain entinen presidentti Donald Trump vai nykyinen monien suosikki Joe Biden? Mitä tuumaisit, jos vaikka saksalainen politiikan “grand old lady” Angela Merkel tulisi naamiaisiin mukaan kätevän, todella aidon näköisen pahvikoristeen merkeissä? Hienoa asiaa kannattaa aina juhlia ja muistathan, että partyking.fi -verkkokaupasta löytyvät naamiaisasut joka lähtöön, joten ei muuta kuin valitsemaan!

  • Nato, eli Pohjois-Atlantin Puolustusliitto perustettiin vuonna 1949 Washingtonissa Yhdysvalloissa.
  • Natolla kumppanuusohjelman avulla estetään kaikenlaisia konflikteja sekä Naton jäsenmaiden keskuudessa että niiden ulkopuolella.
  • Nato edistää demokraattisia arvoja kaikkialla maailmassa kriisinhallinta- ja rauhanturvaoperaatioiden avulla.

Ovatko Naton ovet aina avoimet?

Pohjoismaista Tanska, Norja ja Islanti ovat kaikki olleet Naton jäseniä jo vuodesta 1949 lähtien. Pohjoismaista vain Suomi ja Ruotsi ovat ovat pysyneet puolueettomina. Maailman turvallisuuspoliittisen tilanteen muuttumisen vuoksi Suomi ja Ruotsi päättivät hakea Naton jäsenyyttä ja hakemus jätettiin 18.05.2023. Tällä hetkellä Suomen ja Ruotsin ovat hyväksyneet jo 28 Natoon kuuluvaa maata, mutta kahden Naton kuuluvan maan, Turkin ja Unkarin hyväksyntä puuttuu. Tuleeko myös Suomesta ja Ruotsista virallisia Natoon kuuluvia maita? Kas siinäpä kysymys, jonka tulevat kuukaudet näyttävät.

pursuitx-child